Vad händer?

Här var det länge sedan jag var.. jaja man kan inte hinna med allt. Senaste uppdateringen var när jag hade kört Vättern och sedan dess har jag prioriterat att cykla:)
 
Nåja, 2015 var ett bra cykelår. Roligast var att köra Etape du tour i Frankrike, en etapp som hette duga mellan St Jean du Maurienne och La Touissuire. Dryga 14 mil med 4500 höjdmeter i 39 graders värme. Det var varmare än att sitta i en spinningssal så jag är tacksam att min kropp pallade den övningen. Det var så roligt att anmälan till nästa års Etape åkte in när de öppnade. I år går det den 10 juli mellan Megeve och Morzine i Frankrike. Blir spännande att se hur den sträckningen skiljer sig från årets. En vecka innan ska vi också köra Maratona dles Dolomites, en utmaning i samma klass. Så istället för att köra ett sådant lopp under semestern blir det två nästa år, vilken cykellycka!
 
Som uppladdning inför kommande år har jag sprungit New York maraton den 1 nov, tänkte det var ett bra sätt att få ett annat fokus en stund och också testa om kroppen orkar springa så långt fortfarande. Löpträningen har ju varit minst sagt bortprioriterad, eller rent ut sagt dålig, så att jag tog mig runt på 4.19 kändes bra. Fick lite hopp om att jag genom en bra träning har en möjlighet att kämpa mig igenom IronMan nästa år. Sen kom jag ju på att jag behöver simträna lite. Får se hur mycket tid jag kan klämma in för det men ska ta tag i det till vintern. Typ nu då?
 
Ulf och jag innan vi åker till start New York maran och den fina medaljen. 
 
Nja, det känns lite segt att simma så istället har jag kört igång mitt cykelträningsprogram och suktar närmast efter att få göra årets höjdarresa i februari. 93 mil på 4 cykeldagar plus en vilodag, dryga 13 000 höjdmeter och i en helt annan världsdel. Vi åker till Chile, landar i huvudstaden Santiago och cyklar över Anderna till Mendoza i Argentina. Där stannar vi på en vingård och släcker törsten i en dag innan vi cyklar tillbaka igen. Med oss har vi följebil med mat och plats för de som kroknar. 10 glada (läs galna) människor från lite olika delar av världen möts på detta lite udda sätt och svettas ihop. Herregud så roligt det ska bli, kolla bara vilken stigning och kartan med profilen (fram och tillbaka samma väg).
 
Vem skulle inte vilja åka på den resan?!
 
 
Visa fler inlägg