Finns det nåt kul med november egentligen?!

November. En av årets tristaste månader som jag i normala fall brukar ha svårt att ta mig igenom. Det här djupsvarta mörkret som ockuperar vårt land under vintermånaderna kan ju ta knäcken på vem som helst. Eller? Om jag fick bestämma skulle jag radera denna månad ur kalendern och gå direkt på typ februari. Så här års brukar jag drömma och längta mig bort till varmare breddgrader och toksurfa efter cykelresor över jul. Take me away from here liksom.
 
I år känns det dock annorlunda! Jag fattar noll men jag till och med njuter av att det är november. Skumt men kanske är det för att jag har haft en bra oktober där jag ägnat tiden åt att trampa mig upp på en någorlunda grundnivå och att jag nu kan sätta igång med vinterträningen ungefär som vanligt? Kanske är det för att jag känner mig hoppfull om att jag kommer att vara en  hyfsat stark cyklist igen när vårsolen tittar fram? Eller för att jag har så mycket justa cykelkompisar att hoja runt med på helgerna? Fatta, jag tycker det är KUL att gå till innecyklingen på veckorna och köra de där svettpassen. Och jag njuter av att cykla distanserna på helgen även när det är kallt och blött. På riktigt! November är det nya svarta för mig. 

  
Så här kul är det att cykla både inne och ute! Ulf/Jessica/Niclas och Simon tycker också om att cykla:)
 
Sedan sist har vi både haft avslutning och uppstart med Giro Cycle Team, det blir lite nyheter att vänta inför nästa säsong men exakt vad får jag skriva om lite senare. Det känns i alla fall roligt att veta att vi har ett lag även nästa år och det finns många roliga tävlingar och aktiviteter att se fram emot tillsammans. 

 Rörlighetsträning...Catta är på g!
 
För egen del är de närmaste aktiviteterna nu under november att öka träningsintensiteten något, lite mer kraft ska ner i pedalerna. Just nu kombinerar jag cykling med styrketräning och det känns bra hittills. Rörligheten tränade vi med teamet förra helgen och det var ju inget jag kan vara mallig över direkt och träningsvärken efter det passet var inte att leka med. Kanske blir det fler sådana pass under vintern, det känns som att det behövs:o) I början av december blir det en Falunresa för att köra Velodrom (barnsligt kul)  och i slutet av december blir det  en långrunda i och med Abloc Winter Challenge (VinterVättern) - 34 mil i mörker/dagsljus/mörker och förhoppningsvis fint vinterväder.
 
Från förra årets WinterChallenge photocred Rickard Persson
 
Sen är det ju nästan vår igen så jag ska nog ta mig igenom den här hösten bättre än någonsin!