Följ med på vår resa

Nyfiken på att se var vi befinner oss på denna halvgalna cykeltripp? En i sällskapet har givetvis en gps-tracker så klicka in på denna länk så ser du hur vi kämpar oss fram i Anderna, från söndag den 14 februari:
 
 
Så här 6 dagar innan vi kliver på planet mot Santiago de Chile pågår lite förberedelser här hemma, till exempel besiktning av cykel. Vi testade dem ute förra helgen och fick 4 punkor så det återstår slangbyte innan vi packar ner dem i cykelväskorna. Nedan är min fina "resecykel" som är ett myntat begrepp i familjen. Ulf menar att man ju måste ha en resecykel så att inte karboncykeln går sönder i transporten vilket jag inte hittade något argument att säga emot! Därav ska jag alltså cykla nästan 100 mil på en helt ny hoj. Det blir skoj:o)
 
 
För övrigt har vi också införskaffat cykelväskor som är jättefiffiga, man behöver liksom inte skruva isär allt utan kan gänga fast den i en ställning som finns inne i väskan. 
 
 
 
Vädret i Chile ser ju fantastiskt trevligt ut, vi börjar cykla söndag den 14:e och det blir varmt i början men sen ska vi ju upp till 3200 meters höjd så temperaturen kommer att sjunka till ca 23 grader som det ser ut nu. På kvällen kryper det ned till enbart 4-5 grader så då blir det till att hålla sig inomhus. 
 
 
I morgon börjar vi packa solkräm, sommarcykelkläder och badkläder:o)