Det går ju framåt

Tiden har försvunnit och nu har det gått några veckor av återuppbyggnadsträning. Härligt att vara igång och hittills har många längre promenader, lugnare cykelträning och lätt styrketräning stått på schemat.
 
Hösten har levererat över förväntan, det har varit många fina dagar där trädens färger skiftat på olika vackra sätt från vecka till vecka. Idag var den andra dagen sen en månad tillbaka som helgcyklingen var kall och blöt annars har det varit riktigt torrt och fint. Nu struntar jag ju förvisso i att det är dåligt väder och håller fast vid att jag ska ge mig ut men självklart föredrar jag när det är torrt och någorlunda okej temperatur. Andra cykelkompisar struntar ännu mer i vädret, idag cyklade till exempel Ragnar i kortbyxor. Det var ju mer än 2 grader eller vad han nu hade för förklaring på det. Så långt går inte jag:)
 
Love fina höstdagar!
  
Det känns bättre för varje gång jag är ute och rullar. Jag tror att jag kommer kunna kvala in som en cykeltjej med stark utvecklingskurva här under hösten - från bottennotering till en för mig normalare nivå känns inom räckhåll. Skönt att känna det! Det kommer bli bra timing på att vara tillbaka på en ok grundnivå och sen sätta igång med ordentlig vinterträning ungefär när andra också gör det. Jag känner mig motiverad och glad varje gång jag trampar omkring på cykeln, det är ju inte alla som känner så den här tiden på året. Även inomhusträningen känns rolig och något jag ser fram emot på veckodagarna (fast det är rätt jobbbigt).
 
Jag måste också passa på att hylla den sociala delen av cyklingen, vad bra det känns att cykla omkring med andra mäniskor som också gillar att cykla och snacka under tiden. Jag har verkligen många justa cykelkompisar, det är jag riktigt tacksam för. Cyklister är överlag lätta att tycka om - ta åt er alla jag känner! 
 
Olika typer av samma aktivitet - fika!
 
Så, nu börjar tankarna kring vad som händer nästa år plantera sig och till helgen ses vi i laget för att ha avslutning och få status för kommande säsong. Jag får återkomma när jag kan säga nåt om det.
 
Till dess trampar jag på, hoppas ni gör detsamma (eller nåt annat som också känns kul).