Börja om från början..

Här har jag inte varit på ett tag! Jag har heller inte cyklat på ett tag. Efter en intensiv vår och sommar har jag haft ett uppehåll på dryga 2 månader. Anledningen till det kan jag inte riktigt berätta om mer än att att det har varit frivilligt/ jag har inte varit sjuk/gått in i väggen/cyklat slut på mig utan bara pysslat med lite annat som varit väldigt kul och annorlunda. Det kommer att visa sig framåt vinter/vår varför jag plötsligt försvann från alla sociala medier, Strava och cykelrelaterade aktiviteter - det finns en massa roligt att berätta kring det hela:o)
 
Konsekvensen av denna frånvaro får jag nu äta upp vad det gäller min tidigare cykelstyrka. Jag är ett levande bevis på att kondition är en färskvara och att muskelmassa är bland det första som lämnar kroppen vid utebliven träning. Ni som känner mig vet att jag brukar vara rätt långlivad och seg. Jag brukar liksom kunna hålla på i onödigt många timmar och nöta på cykeln tills de där pedalerna nästan lossnar. Jag brukar också kunna köra obegränsat antal dagar i veckan och jag gissar att en del brukar vara allmänt trötta på mina cykelloggar på diverse Garminenheter. Så kanske blir en del människor glada när jag säger att allt det där är just nu en dröm för mig. Mina ben orkar inte trampa mer än dryga 2,5 timmar och att kolla watt är just nu en ledsam upplevelse som jag helst undviker. Som tur är har jag en vintersäsong att se fram emot. För ni som känner mig vet ju också att jag tycker om att krypa inomhus på veckorna och svettas tillsammans med andra till hög musik på olika wattpass och varva det med umgänge med vardagsrumsmöbeln (Monarken).
 
Nytt för i höst är att jag från och med nu också kommer att gilla alla sorters väder och köra distanspass ute varje helg. Tro mig, jag har under det här uppehållet utvecklat min förmåga att vara vädertålig och jag känner mig ännu mer envis än förut. Så jag kommer att nöta mil hur jäkla mycket det än regnar och snöar på mig under tiden. Jag kommer dessutom att vara positiv i alla lägen, hur vidrigt och ogästvänligt det än kan tyckas vara. Promise. Man kan säga att jag uppgraderat mina starka sidor (undantaget benstyrkan...) och är taggad på att jobba mig tillbaka till att köra en ny elitsäsong kommande år. 
 
Så, välkommen oktober - månaden jag ska ägna åt att trampa tillbaka lite grundstyrka för att sedan öka både mängd och intensitet till en mer normal nivå för mig. Sen hoppas jag att vi ses och blir ett gäng som kan peppa varandra att köra helgdistanser tillsammans i vinter!